top of page
Healing Hands

MIKA CARE

Thuiszorg op Maat

Heeft u een bepaalde ziekte, heeft u behoefte en/of ondersteuning van een thuiszorg organisatie nodig? Sinds juni 2019 is We Care Bonaire gestart met haar onderneming MIKA CARE thuiszorg.

Het team van professionals, bestaande uit BIG geregistreerde verpleegkundige, stellen zich beschikbaar voor alle gezondheidsgerelateerde zaken die u misschien nodig heeft. Bij MIKA CARE thuiszorg staan onze zorgverleners voor u klaar om u een breed scala aan thuiszorgdiensten aan te bieden waar u op kunt vertrouwen. U bepaald wanneer u behoefte heeft aan de zorg (klantgerichte zorg). 

Neem vandaag nog contact met ons op en kom alles te weten over al onze diensten voor thuiszorg.

MIKA CARE thuiszorg, leer ons kennen

MIKA CARE, thuiszorg. Wij bieden particuliere thuiszorg aan cliënten op Bonaire. MIKA CARE thuiszorg visie:  Betrouwbare en betaalbare thuiszorg bieden aan cliënten op Bonaire, gericht aan de zorgvrager, zijn/haar behoefte en tijdstip. Of u nu dagelijkse gezondheidsgerelateerde hulp nodig heeft of op zoek bent naar zorg op afspraak, wij maken het mogelijk!      Onze BIG geregistreerde verpleegkundigen werken samen met u en uw arts aan een persoonlijk en gepersonaliseerd zorgplan voor thuiszorg.

palliatieve-zorg-migranten.jpg

Thuiszorg op de juiste manier

MIKA CARE thuiszorg biedt sinds juni 2019 particuliere thuiszorgdiensten aan. We bieden een verscheidenheid aan gepersonaliseerde zorg aan cliënten en werken nauw samen met onze cliënten om hun specifieke behoeften te begrijpen en om daaraan te voldoen. We verzorgen onze diensten rechtstreeks bij u thuis zodat u kunt genieten van het gemak en het comfort van uw eigen huis.

2014-05-10-Hands.JPG
Stapel van Pillen

24-uurs zorg

Bij MIKA CARE thuiszorg bieden we professionele en betrouwbare diensten voor 24-uurs zorg aan al onze cliënten. Onze thuiszorgdiensten houden rekening met al uw specifieke wensen en eisen en we garanderen u de persoonlijke aandacht die u verdient. Hoe laat het ook is, onze erkende beoefenaars staan voor u klaar om aan al uw zorg behoeften te voldoen.

Medicatie distributie

Onze diensten voor Medicatie distributie stellen ons in staat om snel te reageren op noodsituaties of problemen die de onmiddellijke aandacht vereisen. Bij MIKA CARE thuiszorg bieden we de hele dag door medische thuiszorg om ervoor te zorgen dat onze cliënten de aandacht krijgen die ze nodig hebben. Bent u ontslagen uit het ziekenhuis en u heeft medicatie nodig, maar u twijfelt over inname benader dan MIKA CARE thuiszorg, wij helpen u graag.        

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe u kunt profiteren van onze diensten op het gebied van medicatie distributie.

Contact

Kaya Watt # 9, Industria Suit Kralendijk Bonaire CN

Bedankt voor de inzending!

bottom of page